Spor Bilimleri Fakültesi 2019 Özel Yetenek Sınavı Başvurusu

İstanbul Rumeli Üniversitesi Spor Bilimler Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümü, Rekreasyon Bölümü ve Spor Yönetimi Bölümleri Özel Yetenek Sınavı ile öğrenci alacaktır.

Online Ön Kayıt Tarihi     : 03 - 12 Temmuz 2019

Sınav Tarihi                      : 12 - 13 - 14 Temmuz 2019

Sınav Yeri                         : İstanbul Rumeli Üniversitesi Gd Academia D'Esports

İçerenköy Mah. 3.Mezarlık Sk. 34752 Ataşehir / İSTANBUL

İletişim                             : 0 212 866 01 01 - 444 29 17

Lisanslı Sporcuları Destekliyoruz.!

% 60' a varan burs seçeneği ile Lisanslı Sporculara özel ...

Eğitim Ücreti : 16.200 TL KDV Dahil

ÖZEL YETENEK SINAVI KILAVUZU İÇİN TIKLAYINIZ.

ONLİNE BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYINIZ.

Başvuru Evrakları :

• 100 TL Sınav Başvuru ücreti. Adaylarımızın 100 TL Özel Yetenek sınav harç ücretini online ödeme sitemiz ( TIKLAYINIZ ) üzerinden üye olarak yapması gerekmektedir.
  • Fotoğraf ( son 6 ayda çekilmiş olmalıdır.)
  • T.C. Kimlik No yazılı, fotoğraflı ve onaylı nüfus cüzdanı fotokopisi (aslı ile karşılaştırılacaktır).
  • Sağlık Raporu. (Sağlık Raporunda "Spor Bilimleri Fakültesi Özel Yetenek sınavlarına girmesinde, spor yapmasında sağlık yönünden sakınca yoktur" ibaresi bulunacaktır.)

Evraklarınızı, Sınav başvuru formunu doldurduktan sonra, form ekranındaki linke yada buraya tıklayarak (TIKLAYINIZ)  yüklemeniz gerekmektedir.