Spor Bilimleri Fakültesi 2020 Özel Yetenek Sınavı Başvurusu

İstanbul Rumeli Üniversitesi Spor Bilimler Fakültesi Aşağıda Belirtilen Bölümler için Özel Yetenek Sınavı ile öğrenci alacaktır.

BAŞVURU İŞLEMLERİ

1. Adım : Sınav Başvuru işlemlerine başlamadan önce lütfen Sınav Kılavuzunu dikkatlice okuyunuz.

2. Adım : Başvuru Formunu doldurmadan önce online olarak sınav başvuru ücreti ödemeniz gerekmektedir. Ödeme yaptıktan sonra sistemin vereceği dekontu bir sonraki adımda yüklemeniz gerekeceğinden bilgisayarınıza kaydetmelisiniz. (Ödeme Sayfası kaydı esnasında aktivasyon maili spam veya gereksiz mail klasörüne düşebilir.Lütfen kontrol ediniz.) Not: Yetenek sınavına girecek olan öğrenci sanal pos ödeme ekranında açıklama alanına ad, soyad ve T.C. kimlik numarası yazmak zorundadır.

3. Adım : Bu adımda Sınav Başvuru Formunu doldurmanız ve sizden istenen belgelerini sisteme yüklemeniz gerekmektedir.

Not: Engelli adaylar başvuru için sbfsekreterlik@rumeli.edu.tr adresine mail atabilirler.

Öğrenci Alımı Yapılacak Bölümler:

• Antrenörlük Eğitimi Bölümü
  • Egzersiz ve Spor Bilimleri Bölüm
  • Rekreasyon Bölümü
  • Spor Yöneticiliği Bölümü
  • Engelliler İçin Egzersiz ve Spor Bölümü

Online Kayıt Tarihleri:    1 Temmuz - 23 Temmuz 2020

Sınav Tarihi:    24 Temmuz - 27 Temmuz 2020

Sınav Yeri:    İstanbul Rumeli Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi İçerenköy Mah. Mezarlık Sok. No: 3 Ataşehir / İstanbul

(Kadıköy-Tavşantepe metro hattını kullanacak olanlar Bostancı durağında inip Çıkış 2’den ulaşım sağlayabilir.)

İletişim:    0212 866 01 01 / Dahili hatlar : 0136 / 0137